Tiesa, kad šis scenarijus išsipildys, šansų ne tiek ir daug, nes net trijose iš keturių porų po pirmųjų dviejų mačų buvo visiška lygybė – 1:1. Tik čempiono titulą ginantis Madrido „Real“ kol kas pirmauja užtikrintai – 2:0 bei yra labai arti kelionės į Berlyną.

Tuo metu kitur verda įtempta kova: Atėnų „Panathinaikos“ ir Tel Avivo „Maccabi“ (šiuo metu – 1:2), „Monaco“ ir Stambulo „Fenerbahče“ (kol kas – 1:1) bei „Barcelona“ ir Pirėjo „Olympiakos“ (dabar – 2:1) žengia koja kojon.

Viena labiausiai intriguojančių serijų vyksta tarp praėjusio sezono bronzos medalių komplekto laimėtojo „Monaco“ ir dar vieno vizito finalo ketverte medžiojančio Šarūno Jasikevičiaus treniruojamo „Fenerbahče“ klubo.

Pirmose dvejose itin atkakliose rungtynėse Monako Kunigaikštystėje komandos pasidalino po pergalę – 91:95 ir 93:88, taigi namų aikštės pranašumą perėmė reguliariajame sezone šeštoje vietoje finišavęs „Fener“, trečią ir ketvirtą susitikimą priimsiantis savo tvirtovėje Stambule.

„Fantastiška iš tiesų serija. Manau, Šaras spaudžia maksimumą be traumuoto pagrindinio vidurio puolėjo Johnathano Motley. Nėra kažkokio ryškaus puolimo lyderio, bet dieviškas tritaškių pataikymas – serijoje vidutiniškai net 46 procentai, bombarduoja jais varžovų krepšį.

Komanda turi daug snaiperių, bet ta „Fenerbahče“ sudėtis man neatrodo, kad būtų viena geriausių Eurolygoje. „Monaco“ – atletiška komanda, ilgas suolas ir visa kita. Bet kaip uždarė Mike'ą Jamesą Šaras su savo kapela!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją