Serijoje iki trijų pergalių katalonai pirmauja 2:1.

Pirmajame kėlinyje vyko klampi ir nerezultatyvi kova, kuri baigėsi esant lygiam rezultatui (13:13).

Pirmiesiems krepšys atsirišo šeimininkams. Filipo Petruševo ir Moseso Wrighto vedami graikai išsiveržė į priekį (37:32).

Po pertraukos vaizdas aikštėje kardinaliai pasikeitė katalonų naudai. „Barcelona“ išsiveržė į priekį, o po trečiojo Jabari Parkerio taiklaus tolimo metimo įgijo 5 taškų pranašumą (57:52).

Lemiamame ketvirtyje tęsėsi M. Wrighto ir F. Petruševo sėkmingas žaidimas, o aukštaūgių vedamas OLY likus 2:30 minutės iki ketvirto kėlinio pabaigos susigrąžino persvarą (67:63).

Maksimalią intrigą sukūrė „Barcos“ snaiperis Alexas Abrinesas pataikęs du tritaškius paeiliui ir sumažinęs skirtumą tarp komandų iki 2 taškų (71:69).

Likus 7 sekundėms Nicolasas Laprovittola pergudravo Thomasą Walkupą ir prasiveržęs link krepšio išlygino rezultatą (71:71).

Lemiamas žodis atiteko Nigelui Williamsui-Gossui, bet jo dvitaškis buvo netaiklus ir komandos buvo priverstos žaisti dar penkias papildomas minutes.

Pratęsime įtampos taip pat netrūko. Likus 3,8 sekundės iki jo pabaigos rezultatas buvo lygus (80:80), bet šį kartą lemiamas metimas priklausė katalonams.

Per likusį laiką įvyko tikra „Olympiakos“ tragedija. Jabari Parkeris likus 0,5 sekundės išprovokavo Filipo Petruševo pražangą už tritaškio linijos. Amerikietis sumetė pirmąsias dvi baudas, trečiosios tyčia nepataikė, o graikams paskutiniam metimui laiko nebeužteko.

Rokas Jokubaitis rungtyniavo 9 minutes, per kurias taškų nepelnė (0/2 trit.), atliko 1 rezultatyvų perdavimą ir surinko -1 naudingumo balą.

Ignas Brazdeikis rungtynėms buvo registruotas, bet aikštėje nepasirodė.

Katalonams 16 taškų pelnė Janas Vesely, Willy Hernangomezas, Jabaris Parkeris, ir Tomašas Satoransky surinko po 13, Nicolasas Laprovittola pridėjo 12 taškų.

„Olympiakos“ gretose 18 taškų pelnė Filipas Petruševas, 16 surinko Mosesas Wrightas, Thomas Walkupas pridėjo 10 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)