Sausakimšoje ir geltonai nusidažiusioje namų arenoje „Fenerbahče“ pergalę šventė 89:78 (19:21, 28:19, 22:18, 20:20).

Dabar Stambulo klubas ketvirtfinalio serijoje iki trijų pergalių išsiveržė į priekį 2:1.

Ketvirtasis ir galbūt paskutinis susitikimas bus žaidžiamas penktadienį Stambule. „Fenerbahče“ toliau verčiasi be vieno iš lyderių Jonathano Motley.

D. Motiejūnas pralaimėtojams per 24 minutes pelnė 10 taškų (3/4 dvit., 0/1 trit., 4/4 baud.), atkovojo 3 kamuolius, atliko tris rezultatyvius perdavimus, dukart suklydo ir surinko 11 naudingumo balų.

Š. Jasikevičiaus auklėtiniai pirmavo praktiškai visų rungtynių metu, tačiau persvara švieslentėje nebuvo labai didelė. Trečiame kėlinyje „Monaco“ priartėjo iki 51:53, bet tada šeimininkai pelnė 7 taškus be atsako, o po Tariko Biberovičiaus baudų metimų pirmą kartą ekipas skyrė dviženklis skirtumas – 67:56.


Ketvirtojo kėlinio pradžioje po Nicko Calatheso ir Scottie Wilbekino tritaškių „Fenerbahče“ išlaikė 11 taškų pranašumą, bet „Monaco“ spurtavo 7:0 ir kaitino aistras artėdama 71:75. Po Šaro minutės pertraukėlės Turkijos ekipa atsakė dviem sėkmingomis atakomis ir vėl susikūrė patogesnį nuotolį nuo varžovų – 80:71.

Monegaskai vis bandė kabintis į turkų atlapus, bet taškus sudėliojo T. Biberovičiaus tritaškis ir Georgioso Papagiannio keturi taškai iš eilės – šie epizodai Fenerį nutolino 89:78.


„Fenerbahče“: T. Biberovičius 14, N. Calathesas 13, S. Wilbekinas ir M. Guduričius po 11, N. Hayesas-Davisas 10.

„Monaco“:
A. Diallo 23, M. Jamesas (7 rez. perd.), J. Blossomgame’as ir J. Loydas po 11, D. Motiejūnas 10.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją