Pastarosios durys broliams Maciams buvo užvertos nuo 2013 metų po išpuolio prieš Madrido „Real“ (Ispanija) žvaigždę Rudy Fernandezą.

Pernai ieškinį Kauno apylinkės teismui pateikę Maciai laimėjo bylą prieš areną valdančią bendrovę „Kauno arena“, kuri buvo įpareigota įleisti juos į Nemuno saloje vykstančius renginius ir padengti beveik 6 tūkst. eurų siekusias teismo išlaidas.

Klubo kontroliuojama bendrovė tokį verdiktą apskundė aukštesnės instancijos teismui. Bet pastarasis antradienį sprendimą paliko nepakeistą.

„Žalgirio“ arenai teks sumokėti papildomus 2,6 tūkst. eurų bylinėjimosi išlaidų.

Kauno apygardos teismo nutartis įsiteisėjo nuo jos priėmimo dienos. Tiesa, Eurolygos susitikimuose ieškovai vis tiek negalės lankytis, nes pati lyga yra juos paskelbusi nepageidaujamais.

Primename, kad broliams visam laikui uždrausta patekti į „Žalgirio“ areną ir apskritai bet kurias Eurolygos rungtynes po daug atgarsių ne tik Lietuvoje susilaukusio incidento, kai Nauris Macius prie arenos išėjimo trenkė R. Fernandezui į veidą.

„Žalgirio“ arenai tuomet taip pat buvo skirta 25 tūkst. eurų bauda, kurią viešai žadėjo padengti patys Maciai, bet pervedė tik 5 tūkst.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)